075 - 207 30 02

Ma –  Vr: 09:00 – 17:00

info@yema-afbouw.nl

Mail ons altijd gerust

Yema Afbouw B.V.

Rijshoutweg 1C14, Zaandam

HOTEL RENOVATIE

Wanneer u aan een verbouwing begint, is het belangrijk dat u een bouwbedrijf heeft die dit project voor u uit handen kan nemen.

Wij kunnen uw project van begin tot eind oppakken. Bij YEMA AFBOUW B.V. krijgt u één aanspreekpunt. Wij zorgen ervoor dat alle vakmensen worden aangestuurd en dat de werkzaamheden goed in elkaar overlopen. Van schilderwerk, stucwerk, sloopwerk etc. ! Wij kiezen in de eerste plaat voor kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Interesse?

VRAGEN OF OPMERKINGEN

Onze klantenservice staat klaar voor uw vragen.

Op een voordelige manier snel een moderne uitstraling creëren?

De eerste indruk is belangrijk

Wilt u dat uw gasten nog eens terugkomen in uw hotel? Zorg dan voor een goede eerste indruk. Deze is namelijk zeer bepalend of gasten tevreden zijn over het verblijf. Zorg voor een warme en frisse uitstraling. Wij zijn er voor een snelle en voordelige Hotel renovatie.

Eerder klaar dan u zou verwachten

Omdat wij gebruik maken van de nieuwste technieken en materialen kan de renovatie snel worden uitgevoerd. Bovendien veroorzaken wij dankzij onze geluidsarme, bouwstof- en vuilarme manier van werken een minimum aan overlast. Als gevolg hiervan zullen de kosten van de hotel renovatie ook zeker niet de pan uitrijzen. Tijdig renoveren van uw hotel is niet meer dan een noodzaak. Gasten zullen anders al snel voor een ander verblijf kiezen. Wij helpen u snel en efficiënt. Renoveren zonder zorgen.

Romantisch of functioneel

Het is van belang dat iedere ruimte in het hotel functioneel is. Toch is ook een intieme sfeer niet onbelangrijk. Een en ander wordt door ons gerealiseerd door onze materiaalkeuze. We garanderen u dat de renovatie duurzaam, hygiënisch verantwoord en onderhoudsvriendelijk zal zijn.

Uw wensen staan centraal

U bent op zoek naar iets speciaals? Dat is bij ons geen enkel probleem. Zo nodig, denken we graag met u mee en in de meeste gevallen komen we samen tot de meest passende oplossing. We hebben jarenlange ervaring met onder meer:

  • Trappen
  • Vloeren
  • Dakwerken
  • Grondwerken
  • Hekwerken
  • Schilderwerk
  • Pleisterwerken
  • Deuren
  • Interieurinrichting en stoffering

Het juiste adres voor iedere hotel renovatie

Dankzij onze jarenlange ervaring en professie brengen wij het renoveren van uw hotel tot een goed einde. U kunt het gehele proces aan ons overlaten. En dan bedoelen we ook echt vanaf het ontwerp tot aan de laatste afwerking.