075 - 207 30 02

Ma –  Vr: 09:00 – 17:00

info@yema-afbouw.nl

Mail ons altijd gerust

Yema Afbouw B.V.

Rijshoutweg 1C14, Zaandam

AFBOUW

Wanneer u aan een verbouwing begint, is het belangrijk dat u een bouwbedrijf heeft die dit project voor u uit handen kan nemen.

Wij kunnen uw project van begin tot eind oppakken. Bij YEMA AFBOUW B.V krijgt u één aanspreekpunt. Wij zorgen ervoor dat alle vakmensen worden aangestuurd en dat de werkzaamheden goed in elkaar overlopen. Van schilderwerk, stucwerk, sloopwerk etc. ! Wij kiezen in de eerste plaat voor kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Interesse? 

VRAGEN OF OPMERKINGEN

Onze klantenservice staat klaar voor uw vragen.

Verbouwen zonder zorgen

U heeft een verbouwing op de planning staan? Neem dan nu contact met ons op. Wij kunnen het project geheel voor u tot een goed einde brengen. Bij ons heeft u te maken met een vast aanspreekpunt en we zorgen voor een nauwkeurige uitvoering van alle werkzaamheden. Kwaliteit voor een scherpe prijs.   

Kwaliteit en jarenlange ervaring  

Yema Afbouw B.V.

  Nadat de fase van ruwbouw is afgerond, begint het afbouwen van een gebouw. Wij hebben genoeg expertise en ervaring om onder meer de volgende werkzaamheden voor u tot een goed einde te brengen:

 • Wanden
 • Plafonds
 • Vloeren
 • Tegelwerk
 • Timmerwerk
 • Pleisterwerk
 • Schilderwerk

 

Waarom zou u de afbouw  uitbesteden aan Yema Afbouw B.V.

  De werkzaamheden uitbesteden aan een ondernemer biedt u onder meer de volgende voordelen:  

 1. Maatwerk: omdat wij beschikken over veel ervaring en kennis kunnen wij zorgen voor maatwerk. We stemmen alles geheel af op uw budget en uw wensen.
 2. Een aanspreekpunt: het kost u ontzettend veel tijd en energie wanneer u zelf allerlei verschillende aannemers moet aansturen. Wij zorgen voor een vast aanspreekpunt, zodat alles zo efficiënt mogelijk kan verlopen.  
 3. Fouten verbeteren: komen we tijdens de afbouw technische mankementen tegen, dan zullen we deze direct herstellen. Hoe verder de afbouw is, hoe moeilijker dit namelijk wordt. 
 4. Turnkey: deze term maakt duidelijk dat u aan het eind van het bouwtraject enkel nog de sleutel hoeft om te draaien. De rest kunt u vol vertrouwen aan ons overlaten.